Professionele apparatuur
Tandheelkunde en mondhygiëne
Het beste voor uw gebit

De praktijk

Praktijk 212 is een moderne tandartspraktijk gevestigd in het Amsterdamse ZuiderAmstel, voor al uw tandheelkundige behandelingen in een prettige omgeving door kundige en vriendelijke behandelaars.

Spoed

In geval van pijnklachten buiten de praktijkuren kunt u bellen met de Tandartsspoedpraktijk in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam.
De tandartsspoedpraktijk is 24 uur per dag bereikbaar via nummer: 0900-8602.

Behandelingen

Praktijik 212 kan aan de meeste van uw tandheelkundige wensen voldoen. Voor meer informatie zie behandelingen.


Praktijik 212 is een moderne tandartspraktijd gevestigd in het Amsterdamse ZuiderAmster.
In onze praktijk beleven we tandheelkhunde op een persoonlijke manier. De praktijk is bewust klein gehouden om optimale aandacht aan onze patienten te kunnen besteden. Hierdoor zijn uw behandelaars makkelijk te bereiken voor al uw vragen en krijgr u de aandacht die u verdient.
We onderscheiden ons door up to date tandheelkhunde in een kleine, persoonlijke setting waardoor u zich als patient snel op uw gemak voelt.

Alle medewerkers van onze praktijk zijn BIG geregistreerd en volgen regelmatig cursussen en congressen in binnen en buitenland.
De praktijk en haar medewerkers zijn aangesloten bij de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde), KRT (Kwaliteits Register Tandheelkunde) en een onderling visitatie programme.

Indien onze visie u aaspreekt en u het beste voor uw gebit wilt neem dan contact met ons voor een afspraak.